БСП е разумната социална партия. Показахме, че умеем да подаваме

...
 БСП е разумната социална партия. Показахме, че умеем да подаваме
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: БСП предлага разумни решения - да замразим цените на тока, газа, парното и водата

 Open photo

 

„ Българска социалистическа партия е рационалната обществена партия. Показахме, че умеем да подаваме ръка в името на националния ни интерес. Считам, че след тези избори е належащо да се направи държавно управление, тъй като опасността не е в България. Заплахата е външна, и с цел да имат сигурност българските жители, би трябвало да има едно устойчиво ръководство. За да се случи това, политическите водачи би трябвало да седнат на една маса, всеки би трябвало да направи крачка обратно в името на България. Както Българска социалистическа партия го е направила до момента, по този начин могат и всички останали да го създадат. “

Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България “ в Пазарджик Драгомир Стойнев по време на избирателен спор в ефира на Нова телевизия и добави, че спокойствието и сигурността на българските жители и стопанска система би трябвало да бъдат над всичко.

Във връзка с резултата от изборите, които социологическите изследвания предвиждат, от Българска социалистическа партия считат, че ще имат неведнъж по-добър. „ Хората са уверени, че без една обществена сигурност, не може да се сформира несъмнено държавно управление “, безапелационен е социалистът.

„ Досега живеехме в свят, който се базира на евтини запаси от Русия, а Европа изнасяше технологии. За страдание тази естетика бе разрушена “, съобщи Драгомир Стойнев и продължи: „ Голямата неточност през годините е, че развалихме един огромен стратегически план “Бургас – Александруполис “. Ако този план го имаше, а той беше спрян неизвестно за какво от ГЕРБ, ние можехме да внасяме и различен нефт, с изключение на съветския “, изясни претендентът за депутат.

Според Стойнев последното държавно управление е взело вярното решение и за първи път “Лукойл “ почнал да заплаща налози. „ Имаше интервал, в който тази рафинерия си правеше каквото си желае, само че последното държавно управление вкара ред и в този момент берем плодовете на ограниченията, които се взимаха преди “, счита социалистът. По думите му, с цел да имаме инфраструктура за полутечен газ, са ни нужни дълготрайни съглашения, каквито ние нямаме. „ За Българска социалистическа партия е значимо българската стопанска система да получава най-конкурентната цена, която е допустима “, сподели още Стойнев.

По отношение на глобите към Русия Драгомир Стойнев счита, че е обикновено, когато някой постанова наказания, да има и контрасанкции, а главната неточност на последното ръководство е, че не е оставило Булгаргаз “ да договаря с “Газпром “. „ Пълна диверсификация в никакъв случай не може да има по географски аргументи, по тази причина не би трябвало да отхвърляме газ единствено, тъй като идва от Русия. Трябва да мислим какъв е българският народен интерес “, разяснява още Стойнев по тематиката с газа.
„ Българска социалистическа партия предлага рационалните решения - да замразим цената на електрическата енергия, на газа, на парното и водата, с цел да може хората да преживеят през зимните месеци “, съобщи на финала социалистът и добави: „ Ако спорът продължи, то тогава би трябвало да се мисли колкото се може по-бързо да се създадат две цени, тъй че да не се раздават парите на калпак. За разлика от другите партии, Българска социалистическа партия е подготвена с тези провокации. Още в първите дни ще внесем нужните законопроекти и дейности, които да обединят Народното събрание и всички политици, тъй като тази рецесия можем да я преодолеем единствено дружно “, заключи Драгомир Стойнев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР